Volg ons ook via:

Email: info@heftrucklaser.nl

Telefoon: 06-11656586

Heftruck laser

                                                           Privacy & PolicyPersoonsgegevens die worden verwerkt door Heftrucklaser.nl

Heftrucklaser.nl kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Heftrucklaser.nl, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Heftrucklaser.nl verstrekt. Heftrucklaser kan de volgende persoonsgegevens verwerken:


- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres


Waarom Heftrucklaser.nl gegevens nodig heeft

Heftrucklaser.nl verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Heftrucklaser.nl uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.


Hoe lang Heftrucklaser.nl gegevens bewaart 

Heftrucklaser.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.


Delen met anderen

Heftrucklaser.nl verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Heftrucklaser.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.

Heftrucklaser.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. Voorbeelddocument


Google Analytics

Heftrucklaser.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Heftrucklaser.nl bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.


De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan.


Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Heftrucklaser.nl te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.


Heftrucklaser.nl heeft hier geen invloed op. Heftrucklaser.nl heeft Google geen toestemming gegeven om via Heftrucklaser.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@heftrucklaser.nl. Heftrucklaser.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.


Beveiligen

Heftrucklaser.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Heftrucklaser.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Heftrucklaser.nl verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Heftrucklaser.nl op via info@heftrucklaser.nl. Heftucklaser.nl is als volgt te bereiken:


Postadres: Borgweg 54 9914PH Zeerijp

Vestigingsadres: Borgweg 54 9914PH Zeerijp

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 71518312

Telefoon:  0611656586

E-mailadres:  info@heftrucklaser.nl


Copyright © 2020 Heftrucklaser.nl is een handelsmerk van Olthuis Innovation B.V.; All Rights Reserved.