Copyright © 2018 Heftrucklaser.nl is een handelsmerk van Olthuis Innovation B.V.; All Rights Reserved.

Over Heftrucklaser.nl

Email: info@heftrucklaser.nl

Telefoon: 06-11656586

Volg ons ook via:

Heftruck laser

16 april 2018 | Door Maurice Olthuis |

 

 

Snel Gemakkelijker Schadevrij werken!

 

Welkom op de website van ons bedrijf Olthuis Innovation B.V.. Sinds 2016 zijn we gestart als Heftrucklaser.nl. We hebben twee vestigingen voor service en ondersteuning die gevestigd zijn in Dronten en Zeerijp. Het bekijken van deze site kan voor U wel eens veel voordelen opleveren bij het werken met de heftruck. Maurice Olthuis heeft de afgelopen jaren veel gewerkt met de heftruck. Hij had hierbij vaak de gedachten; ‘het moet toch sneller kunnen en met minder fouten en schade’. Het probleem is dat het moeilijk kan zijn om de juiste hoogte in te schatten in schuren en magazijnen, waardoor er schade kan ontstaan. Door samenwerking met bedrijven binnen de agrarische- en metaalverwerkende sector en door contact te zoeken met een industrieel ontwerper en een elektronicaspecialist is de Heftrucklaser ontstaan. Door veelvuldig de Heftrucklaser in de praktijk te testen en daarna verbeteringen aan te brengen aan het prototype zijn we zeer tevreden over het reslutaat.

We zijn er zeer trots op!

 

Maurice Olthuis

Algemeen directeur Olthuis Innovation B.V.

 

Email: maurice@heftrucklaser.nl

"De klant tevreden is top prioriteit!" ~ Maurice

Maurice Olthuis

Visie

 

Heftrucklaser.nl is onderscheidend op de markt en levert een probleemoplossend product, dat vanuit de praktijk is ontstaan. Met het product streeft de onderneming naar meer efficiëntie in de logistieke facetten van bedrijven uit diverse sectoren.

 

Het bedrijf is gespecialiseerd in het product en gaat voor hoge kwaliteit en lange levensduur, wat door het gebruik van hoogwaardige materialen mogelijk wordt gemaakt. Heftrucklaser.nl is een bedrijf met korte lijnen en vindt een goede relatie met de klant van groot belang.